Kontakt os på +45 2370 8161 eller skriv til os

Akustikbilleder

Se de lyddæmpende billederAkustik billeder er støjabsorberende plader påført et billedmotiv. By Who udfører det akustiske billede med motiv efter kundens ønske. Du kan således vælge at bruge et af dine egne fotos som dekoration, og resultatet er af imponerende kvalitet. Du får en dejlig udsmykning af rummet, og samtidig støjdæmper akustikbilledet særdeles effektivt til stor forbedring af indeklimaet.

Akustikbilleder er et herligt alternativ til almindelige støjabsorberende plader, fordi det praktiske kombineres med det æstetiske. De akustiske billeder fremstilles af et materiale, som er særlig velegnet til at absorbere støj. Især i større rum og i nybyggeri kan støj være et problem, både på arbejdspladser og i private hjem. Hårde bygningsmaterialer som sten og beton får lyde til at runge i længere tid i rummet. Støj fra elektriske apparater og meget andet kan være generende.

Med akustik billeder får man en effektiv løsning på støjgenerne, og samtidig får man en flot vægdekoration, som i sig selv markant forbedrer oplevelsen af at være i rummet. By Who fremstiller akustikbilleder i samråd med kunden, så billederne tilpasses det enkelte rum. Det er vigtigt, at det akustiske billede har en tilpas størrelse i forhold til rummet, så den maksimale støjdæmpende effekt opnås.